Bruidstaarten

Bruidstaart Bestellen Online

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

“Bij Sprinkles taarten ben je op de juiste plek voor de lekkerste en meest unieke bruidstaarten van Breda en omgeving.”

Bij een mooie dag vol met liefde voor elkaar kan een proost moment niet ontbreken.

Samen met al jullie dierbaren het glas heffen om het net gegeven ja-woord te vieren hoort natuurlijk bij een bruiloft. Een mooie speech, een lach en een traan. En daarna lekker snoepen van de taart of sweettable.

De mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn bijna eindeloos. Of jullie nu een taart, sweettable of een combinatie willen neerzetten voor jullie gasten; het kan allemaal.

Elke bruidstaart en sweettable is uniek en toegespitst op jullie wensen. Zowel op smaak als op decoratie. Bij Sprinkles vind je geen standaard, twaalf in een dozijn taarten. Maar wel taarten die jullie persoonlijkheden laten zien.

Voordelen van bestellen bij Sprinkles

laat sprinkles het allemaal regelen

Er valt een hele hoop te plannen en regelen voor jullie bruiloft. Laat het bestellen van de bruidstaart makkelijk worden door te bestellen bij Sprinkles. Waarom vragen jullie je misschien af, nou hierom:

  • Plannen jullie een proeverij in? Dan leren we elkaar alvast kennen. Super fijn om te weten wie jullie taart maakt natuurlijk
  • De taarten van Sprinkles zijn uniek in de omgeving Breda. Elke laag bestaat uit 3 lagen smeuïge roomboter cake gevuld met 2 lagen handgemaakte vullingen. Dit alles afgewerkt met een luchtige semi zoete botercrème. Alles handgemaakt door Nicky
  • Sprinkles regelt het bezorgen van de taart met de locatie. Hier hoeven jullie je geen zorgen over te maken en ook niet druk mee te zijn. Jullie taart wordt vervoerd in een speciale taart koelbox waardoor hij altijd perfect aankomt
  • Bloemen op de taart? Dit zijn echte bloemen. Ook het aanleveren van de bloemen wordt door Sprinkles geregeld. Ik neem contact op met jullie bloemist om het af te stemmen of kies zelf de bloemen bij mijn eigen vaste bloemist
  • Ik zit vol met tips en tricks voor het taartmoment op jullie grote dag. Maak daar gebruik van, ik vertel jullie graag alles!

Bruidstaarten Proeverij

Voor een bruidstaart mogen jullie een proeverij komen doen.

Tijdens een consult van ongeveer 1.5 uur bespreken we alles over jullie bruiloft terwijl jullie 3 smaken taart proeven die jullie zelf hebben uitgekozen uit het menu. De kosten voor een consult zijn €35.

Daarna kunnen jullie er gerust op zijn dat dit element is geregeld voor de grote dag. Geen omkijken meer naar.

Een consult kan plaats vinden van maandag t/m donderdag om 20:30. Willen jullie een consult inplannen? Stuur dan een email naar [email protected] met jullie trouwdatum, consult datum voorkeur en de gewenste smaken om te proeven.

Bruidstaarten inspiratie

Vind hier inspiratie uit bruidstaarten die bruidsparen voorafgaand aan jullie hebben besteld bij Sprinkles.

Bekijk ook alle bruidstaarten eens op Pinterest waar ze overzichtelijk bij elkaar staan.

Bruidstaart prijzen

Een bruidstaart is altijd op maat gemaakt en is uniek naar jullie wensen. Een bruidstaart wordt per persoon geprijsd en start bij €8 per persoon. Dit is exclusief extra kosten voor arbeidsintensieve decoraties en bezorging (€1 per kilometer retour).*

Willen jullie graag een persoonlijke topper op de taart plaatsen zoals jullie namen? Dat is geen probleem, deze wordt speciaal voor jullie besteld. Houdt rekening met ongeveer €25-30 aan extra kosten.

Tip: de ervaring van Sprinkles leert dat er vaak niet van de startprijs wordt afgeweken.

Prijs sweettable

Willen jullie liever geen taart maar een sweettable of een combinatie, dat kan natuurlijk ook. Voor een gemiddelde sweettable moet je rekening houden met 2.5 sweets per persoon en ook deze wordt per persoon geprijsd. Een sweettable kost per persoon €7.50.

* Een bruidstaart wordt bezorgd op de trouwlocatie. Hij wordt hier opgezet zodat hij netjes klaar staat voor het aansnijden. Dit regelt Sprinkles met de locatie zelf, hier heb je als bruidspaar dus geen omkijken meer naar.

Sprinkles taarten is trots partner van:

Samen maken we jullie bruiloft precies zoals jullie dat wensen!