Bruidstaarten

Bruidstaart Bestellen Online

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

“Bij Sprinkles taarten ben je op de juiste plek voor de lekkerste en meest unieke bruidstaarten van Breda en omgeving.”

Bij een mooie dag vol met liefde voor elkaar kan een proost moment niet ontbreken.

Samen met al jullie dierbaren het glas heffen om het net gegeven ja-woord te vieren hoort natuurlijk bij een bruiloft. Een mooie speech, een lach en een traan. En daarna lekker snoepen van de taart of sweettable.

De mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn bijna eindeloos. Of jullie nu een taart, sweettable of een combinatie willen neerzetten voor jullie gasten; het kan allemaal.

Elke bruidstaart en sweettable is uniek en toegespitst op jullie wensen. Zowel op smaak als op decoratie. Bij Sprinkles vind je geen standaard, twaalf in een dozijn taarten. Maar wel taarten die jullie persoonlijkheden laten zien.

Bruidstaarten Proeverij

Voor een bruidstaart mogen jullie een proeverij komen doen.

Tijdens een consult van ongeveer 1 uur bespreken we alles over jullie bruiloft terwijl jullie 3 smaken taart proeven die jullie zelf hebben uitgekozen uit het menu. De kosten voor een consult zijn €25.

Daarna kunnen jullie er gerust op zijn dat dit element is geregeld voor de grote dag. Geen omkijken meer naar.

Een consult kan plaats vinden van maandag t/m donderdag om 20:30. Willen jullie een consult inplannen? Stuur dan een email naar info@sprinklestaarten.nl met jullie trouwdatum, consult datum voorkeur en de gewenste smaken om te proeven.

Bruidstaarten inspiratie

Vind hier inspiratie uit bruidstaarten die bruidsparen voorafgaand aan jullie hebben besteld bij Sprinkles.

Bruidstaart prijzen

Een bruidstaart is altijd op maat gemaakt en de prijzen kunnen variëren gebruik daarom ons bestelformulier zodat ik een gespecificeerde offerte kan maken. Een bruidstaart wordt per persoon geprijsd en start bij €7 per persoon. Hier komen nog kosten voor eventueel gewenste afwerking en bezorging bij.*

Prijs sweettable

Willen jullie liever geen taart maar een sweettable of een combinatie, dat kan natuurlijk ook. Voor een gemiddelde sweettable moet je rekening houden met 2.5 sweets per persoon en ook deze wordt per persoon geprijsd. Een sweettable kost per persoon €7.50.

* Een bruidstaart wordt bezorgd op de trouwlocatie. Hij wordt hier opgezet zodat hij netjes klaar staat voor het aansnijden.