Cijfertaarten

Cijferstaarten online bestellen

Cijfertaarten

Waarom een cijfertaart?

Een cijfertaart, leuk om eens een keer iets anders op tafel te zetten dan een ronde taart. Het is meteen leuk om te zien hoe oude de jarige is geworden en een bijkomend voordeel is dat de cijfertaart makkelijker te snijden is dan een ronde taart.

Een cijfertaart bestaat net als een ronde taart uit drie lagen cake met daartussen twee lagen vulling, alle zelfde smaken kunnen gekozen worden, een overzicht hiervan vind je hier.

De cijfertaart online bestellen is makkelijk, via de ‘bestel nu’ button kom je in het aanvraag formulier, daar kan je de optie kiezen waarna je je gewenste cijfer opgeeft.

Cijfertaart op maat laten maken

Cijfertaart in allerlei kleuren smaken en… cijfers

Net zoals een reguliere ronde taart kan je een cijfertaart op maat laten maken. Hij wordt dan helemaal naar wens of thema afgewerkt. De basis is de bekende vanille botercreme en hiervoor kunnen maximaal drie kleuren gekozen worden. Hierop wordt de extra decoratie geplaatst, denk hierbij aan fondant koekjes met naam erop, fondant koekjes in thema, macarons, snoepjes of bloemen.

Indien de taart bij een thema van het feest moet passen dan mag dat zeker aangegeven worden want met speelgoed figuren of eetbare print kan hier altijd een gehoor aan gegeven worden.

Prijzen voor cijfertaart

Wat kost een prachtige cijfertaart?

Een cijfertaart is standaard voor 12 personen, vanwege de aard van de taart kan deze niet kleiner of groter gemaakt worden. Een cijfer is €70, hierbij zit decoratie dan al inbegrepen welke natuurlijk nog helemaal naar keuze is.

Geef in het bestelformulier aan welke 3 kleuren er gebruikt mogen worden en welke afwerking (thema) hij mag krijgen. Met snoep, chocolade, koekjes of speelgoed wordt de gewenste afwerking bereikt.