gender reveal taart

Gender reveal taart online bestellen

Gender reveal taart

jouw gender reveal dag nog mooier,

Een gender reveal taart is een geweldige manier om het geslacht van je baby te onthullen en een gedenkwaardig moment te creëren met geliefden. Bij Sprinkles heb ik al veel aanstaande ouders mogen verblijven met een mooie taart. Omdat een gender reveal taart bestellen net anders is dan een andere feesttaart neem ik je mee door het proces.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een gender reveal taart standaard een vanille cake is en deze wordt gevuld met bosvruchten mousse als het een meisje is of blauwe chocolade ganache bij een jongen. De vulling geeft een mooi contrast met de cake zodat er geen twijfel bestaat over het geslacht. Voor de afwerking zijn de keuzes weer reuze en maak ik de taart helemaal naar jullie wens.

gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

Hebben jullie niet zo’n zin in taart of het aansnijden hiervan denk dan eens aan gender reveal cupcakes. Dit zijn vanille cupcakes welke zijn gevuld met chocolade ganache (roze voor een meisje en blauw voor een jongetje natuurlijk) afgewerkt met vanille botercreme in de kleuren wit, roze en blauw. Voordat erin gebeten wordt is er aan de buitenkant niet zichtbaar welke kleur zich aan de binnenkant schuilhoudt.

Na een paar happen kunnen jullie gasten zelf ontdekken of jullie een jongen of meisje krijgen.

Prijzen

Gender reveal taart

Een gender reveal taart kan in alle formaten gekozen worden die standaard aangeboden worden en de hierbij behorende prijzen gelden ook voor een gender reveal taart.

Denk voor de taart eens om een “oh baby” topper toe te voegen voor €5 extra

Gender reveal cupcakes kunnen per 8 stuks besteld worden en zijn €3.50 per stuk.