Dripcake taarten

Dripcaketaart bestellen online

Dripcake Taarten

De mooiste decoratie met een heerlijke smaak,

Een dripcake is een leuke speelse afwisseling op een reguliere taart. Het omschrijft zich het makkelijkst als een taart met daarop straaltjes chocolade die van bovenaf naar beneden lopen. Het geeft je taart net een beetje extra show.

Een drip wordt gemaakt van chocolade (wit bij kleur of melk chocolade voor een bruine drip) met een beetje zonnebloemolie om de juiste dikte te krijgen. Dus naast dat het er mooi uitziet geeft het ook nog een extra smaak element. Ga je voor een gouden thema op de taart dan kan er ook voor een speciale gouden drip gekozen worden welke is gemaakt van een chocolade compound.

Welke kleur kies je nou precies voor de drip? Geen zorgen, daar hoef je niet over na te denken. Ik kies een kleur die perfect bij de rest van de taart past. Heb je er hele specifieke wensen over? Geef dit dan vooral aan bij het bestellen want dan hou ik daar rekening mee.

Prijs dripcake

Kies ook eens voor goud

Een drip is inbegrepen bij de basisprijs van een taart. Tenzij je voor een gouden drip kiest, hier geldt een meerprijs voor welke afhankelijk is van het formaat taart dat je kiest. Je vindt alle mogelijke formaten en bijbehorende basisprijzen hier.