Over

Hoi! Welkom bij Sprinkles.

Even voorstellen

Je hebt vast al vanalles gelezen over alles wat Sprinkles kan bakken en maken, maar wie doet dat nou eigenlijk? Sprinkles is geen groot bakkersteam maar alleen mijzelf.

Ik ben Nicky de eigenaresse van Sprinkles. In september 2018 heb ik Sprinkles opgericht om weer een hobby op te pakken. Wat klein begon is enorm gegroeid en sinds oktober 2022 is het mijn fulltime baan. Daar ben ik ontzettend gelukkig mee want nu kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe; taart maken voor jou!

Naast dat ik graag bak en dit goed kan vind ik het leuk om hier nog een paar feitjes over mezelf met je te delen. Want naast de taart vind ik het ook belangrijk dat je je vertrouwd voelt bij wil je bestelt. Dus hier gaan we:

1

Ik heb 3 kinderen: Tygo, Flo en Roas

2

Ik ben niet getrouwd maar soms hoor je me wel refereren naar mijn partner als Mr. Sprinkles. Spoiler zo heet hij natuurlijk niet.

3

Ik ben een enorme zoetekauw, en dan voornamelijk chocoladerepen. Discipline om maar één stukje te eten heb ik niet

4

Ik noem mezelf geen taartsnob, hoewel ik mijn eigen taart natuurlijk het lekkerst vind ben ik al gauw blij met een stukje taart

5

Ik bak het liefst terwijl er muziek op staat. Talloze dansjes en vals gezang doet niets voor je taart maar wel voor mijn blijheid

Ik hoop dat je iets nieuws over me hebt geleerd. Voor de toekomst heb ik nog een hoop dromen en wensen en ik geloof erin dat deze zeker zullen uitkomen. Net zoals ik van Sprinkles tot nu toe een succes heb gemaakt ga ik dat alleen nog maar verder brengen. Taart voor taart.