INGREDIENTEN

Taart & Gebak in vele smaken

Loaded brownie
Frozen taart

Smaken

Naast dat een taart er mooi uit moet zien is de binnenkant zeker zo belangrijk, belangrijker zelfs. Met bloem, suiker en boter kan je een taart bakken maar dan is het nog geen Sprinkles taart. Ik heb er vier jaar aan gewerkt om perfecte recepten te hebben voor de smeuïgste taart lagen en de perfect complimenterende vullingen. Dit is een taart die ik zelf wil eten en daarom dus ook voor jou wil maken.
Een Sprinkles taart herken je aan drie lagen van machtige maar toch luchtige cake, vol van smaak met daartussen twee lagen vulling. 

En dit alles wordt afgewerkt met een luchtige vanille botercreme. Standaard gebruik ik daarnaast sprinkles en een drip (dit is een chocolade afwerking vanaf de bovenkant van de taart) om de taart af te werken. Heb je wensen voor additionele afwerking dan kan dat natuurlijk maar let op dat dit dan niet in de basisprijs is inbegrepen.

Hoe werkt het nu om je favoriete taart te kiezen?
Hieronder vind je alle smaak combinaties die ik maak. Het makkelijkst is om te beginnen bij de smaak van de cake, hier zijn drie opties voor: vanille, chocolade en red velvet. Elke smaak cake heeft weer een aantal bijpassende vullingen, dit zijn de smaken die onder de cake smaak staan.

Dit klink allemaal super maar ik kan eigenlijk helemaal niet kiezen tussen de smaken. Dat begrijp ik wel. Laat me je wat inspiratie geven hoe je meerdere smaken op tafel kan zetten.

Kies er voor om naast een taart ook nog aanvullende sweets te bestellen. Zo kan je cupcakes in een andere smaak, brownies of donuts serveren en je gasten meerdere opties bieden. 

Vanille Cake

Oreo

Bastogne & kers

Bosvruchten mousse

Lemon curd

Chocolade ganache (melk of puur)

Chocolade Cake

Gezouten karamel

Oreo

Bosvruchten mousse

Chocolade ganache (wit, melk of puur)

Red velvet cake

Cream cheese

Witte chocolade ganache & framboos

 

 

Cupcakes

Vanille

Chocolade

Gender reveal (vanille cupcakes gevuld met roze of blauwe chocolade ganache)

 

Afwerking

Een taart wordt standaard afgewerkt met vanille botercreme, sprinkles en indien gewenst een drip.

Geef andere wensen en/of thema door via het contact formulier.